I 2020 LAVER JEG FORMIDLING FRA EN VERDEN I BEDRINGNår man er så privilegeret, allerede at kunne vælge til og fra i de indkomne opgaver, er det godt at arbejde ud fra en rettesnor af en slags.

Derfor fokuserer jeg i 2020 på de projekter, som jeg helt subjektivt mener er med til at understøtte en verden i bedring. Det er ikke nødvendigvis lig med mere cash på bundlinjen, men i det store regneark for livskvalitet og tilfredshed, bliver det klart en vinder. For mig.

Når jeg definerer en verden i bedring, handler det blandt andet om at mindske forbruget markant og genbruge hvad vi allerede har. Det er når vi sætter tempoet ned og husker at nyde tilværelsen. Når vi viser respekt for og tillid til hinanden, og forsøger at inspirere mennesker til at være sig selv, i stedet for at ville lave dem om. 

Det kommer jeg i 2020 til at omsætte i formidlingsprojekter om blandt andet dansk natur og vi menneskers færden i den, om eksisterende virksomheders vej mod cirkulær og symbiotisk produktion, om understøttelse af en mere ligelig fordelt regional infrastruktur.

Jeg kan endnu ikke fortælle om det hele, men tre projekter fra 2019 fortsætter ved uformindsket styrke:

Det er formidling af naturen og dens brugere i #NaturparkAmager - et natursamarbejde ml By & Havn, Københavns Kommune, Tårnby Kommune, Dragør Kommune og Naturstyrelsen.

Det er min portrætserie af Fibia’s kunder, der fokuserer på den helt dagligdags værdi i at få forbedret infrastrukturen i de tyndere befolkede dele af landet.

Sidst men ikke mindst glæder jeg mig vildt til at få sluppet en række nye produktfilm løs for den franske mejerikoncern Lactalis’ danske afdeling og være med til at pirke en lille smule til opfattelsen af hvad ost kan bruges til i fremtidens måltider.

Arbejder du, din organisation eller virksomhed også med at skabe en verden i bedring og har behov for at få det formidlet, er I selvfølgelig altid velkomne til at kontakte mig. Selvom jeg forbeholder mig retten til ikke at være professionel i ordets kølige forstand, kan jeg love at jeg giver alt hvad jeg kan af mig selv og gør mig ganske umage… ;)

1
Copyright © All rights reserved.
Using Format